13 julio, 2017 Vall

VALL PATROCINA A CTT BORGES CAMPIONS DE LA COPA DEL REI DE TENNIS DE TAULA DEL 2017

CTT BORGES

El CTT Borges ha tornat a fer història en aconseguir la seva segona Copa de SM el Rei de tennis de taula.

El dia 25 de juny de 2017 a la ciutat d’Almeria, on s’han celebrat també els LXXXII Campionats d’Espanya Absoluts.

El primer equip del Club, DKV BORGES VALL, ja havia aixecat aquest mateix títol l’any 2013 a Pontevedra, en una final per al record contra l’equip de San Sebastián de los Reyes, un dels històrics d’aquest meravellós esport, considerat per la NASA el més difícil de practicar a nivell d’elit.

Els contrincants.

La gran final d’aquest any ens va enfrontar ni més ni menys que contra el campió de Lliga i de Copa de les últimes tres temporades, el totpoderós UCAM Cartagena. El partit va ser èpic, d’aquells que els bons aficionats no podrem oblidar mai.

Grup Vall patrocina juntament amb DKV el primer equip des de ja fa molts anys i ens sentim molt orgullosos de fer-ho, ja que a més de la gran tasca que desenvolupa el club des de la base, té inscrits 8 equips en les lligues estatals, autonòmiques i provincials, i en els campionats de tota índole per edats, a més de participar en la Copa d’Europa des de la temporada 2006/07, en què va arribar a les semifinals la 2008/09. Desenvolupa també una gran tasca social, mitjançant la qual ensenya a jugar a tennis de taula en 3 institucions de Lleida i província de persones amb discapacitat física i psíquica, i organitza des de l’any 2014 els campionats de Catalunya ACELL.

Els títols.

A Grup Vall,som molt sensibles a l’hora de valorar l’esforç ingent que representa tenir en una ciutat tan petita un club amb aquest palmarès, ja que cal afegir-hi la Lliga de Súper Divisió de la temporada 2010/11 i 8 Campionats de Catalunya Absoluts.

L’any 2012 va ser guardonat amb el Premi ASPID a la Solidaritat precisament per la gran tasca desinteressada amb les persones amb discapacitat. L’any passat, la ciutat li va concedir el títol de Borgenc de l’Any, com a reconeixement als primers 25 anys de vida i treball.

La nostra més sincera felicitació al CTT Borges per tota la trajectòria i pels fonaments tan sòlids que van forjant perquè transcendeixi en el temps, totes les persones que tenim l’honor participar-hi.

MOLTES FELICITATS  CTT BORGES.