Tenim respostes
als detalls

cabecera

Tenim respostes
als detalls

Els petits detalls marquen la diferència

Descobreix la nostra gamma d’accessoris i equips que complementen les nostres estructures industrials desmuntables per millorar la qualitat de les instal·lacions des dels accessos i revestiments fins a sistemes de calefacció, refrigeració, il·luminació, etc.

Accessos

Les nostres estructures poden equipar-se amb tota mena de portes, pas de vianants, sortides d’emergència i portes industrials per a entrada de materials i vehicles. Corredisses, seccionals, Instant-pass, batents, etc.

Molls de càrrega

Plataformes de càrrega amb rampa i abrics retràctils. Estructures d’acer pintat o galvanització (opcional) i topalls de goma. Adaptables a les mides necessàries en cada estructura.

Canalons

Sistema de recollida d’aigües pluvials mitjançant canalons longitudinals i baixants de PVC o xapa. Sistema d’unió de naus mitjançant un canaló fabricat amb lona de PVC i els seus corresponents baixants.

Il·luminació

Sistemes halògens o tipus LED i il·luminacions d’emergència.

Proteccions

Sistemes de protecció de contorns interiors i exteriors, cantonades i portes. Proteccions antiimpactes perquè les parets i els pilars de la vostra estructura no pateixin danys que puguin ocasionar vehicles o màquines que treballin a l’interior i també a l’exterior, si cal.

Calefacció i climatització

Equips de climatització, adaptables a les necessitats de cada client.

Necessites cobrir
un espai?

Explica’ns el teu projecte i el
nostre departament tècnic
es posarà en contacte amb tu
amb la màxima brevetat

He llegit i accepto la política de privacitat.