Junts pensem
en futur

cabecera

Junts pensem
en futur

Creiem que l’equip de Vall és el millor actiu amb el qual es pot comptar, ja que treballant diàriament amb entusiasme, criteri i mestratge hem aconseguit durant més de trenta anys fer dels reptes models d’èxit. Per a això necessitem gent compromesa, brillant, apassionada i orgullosa de formar part cada dia d’un equip com el de Vall.

Si aquesta persona ets tu, ens encantaria conèixer-te. Si en aquest moment no tenim una oferta de treball que encaixi amb el teu perfil professional i t’interessa afegir-te al nostre equip, envia’ns el teu CV i segur que trobarem espais per treballar en el futur. El teu perfil professional serà valorat pel departament de Recursos Humans i l’inclourem a la nostra base de dades.

Introdueix les teves dades en el formulari que trobaràs a continuació, adjunta el teu CV en Word o PDF i una carta de presentació i després fes clic a Envia.

Els camps amb asterisc són obligatoris.

El nostre equip,
la nostra fortalesa.

Uneix-te a Vall.

Estem desitjant conèixer-te

D'acord amb el que s'estableix en el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 (RGPD) i Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD), l'informem que tractarem les seves dades únicament per als processos de selecció de personal realitzats per les EMPRESES VALL. Les dades proporcionades es conservaran durant un màxim de dos anys. Aquests no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem sobre la base del seu consentiment. A més l'informem que l'entitat NO prendrà decisions automatitzades. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat. Per a això podrà enviar un email a: rgpd@grupvall.com o dirigir un escrit a EMPRESES VALL amb domicili social en POL. IND. ELS VEDRUNES, PARC 8-9 25400 LES BORGES BLANQUES (LLEIDA).

Autoritzo que les dades proporcionades s'utilitzen per als processos de selecció de personal realitzats per les EMPRESES VALL.

He llegit i accepto lapolítica de privadesa.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: EMPRESES GRUP VALL

Finalitat del tractament: Tractarem les seves dades únicament per als processos de selecció de personal duts a terme per l'empresa.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.

Conservació de les dades: Les dades proporcionades es conservaran durant un màxim de 24 mesos.

Destinataris: EMPRESAS GRUP VALL.

Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: rgpd@grupvall.com.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.