ALUSPACE
Naus desmuntables
d’alumini per a ús
industrial

cabecera

ALUSPACE
Versatilitat i
adaptabilitat tècnica

Les nostres estructures d’alumini desmuntables s’adapten a qualsevol zona geogràfica gràcies a la capacitat dels seus perfils, així com el sistema d’unions d’acer reforçat d’alta qualitat. Les nostres naus industrials desmuntables estan dissenyades sota el certificat EN1090 i EN13782, normativa europea de fabricació, muntatge i posada en servei.

Les estructures d’alumini
més versàtils

Les naus industrials desmuntables d’alumini ofereixen la màxima versatilitat gràcies a la seva lleugeresa, consistència i capacitat d’adaptació. El seu sistema d’unions d’acer reforçat d’alta qualitat asseguren el seu màxim rendiment. Admeten diferents tipus de cobertes, tancaments i aïllament tèrmic.

AMPLADA:

10 – 50 m

ALÇÀRIA LATERAL:

4 – 8 m

MODULAR:

en 5 m

Podeu consultar-nos per a altres mides.

Naus desmuntables amb acabats de qualitat

Cobertes

Lona tèxtil translúcida sense aïllament

De fàcil instal·lació i amb resultats efectius. La seva fibra tèxtil deixa passar la llum, per tant millora la lluminositat de l’espai.
Gramatge 650 g/m².

Lona tèxtil opaca sense aïllament

El fet de no deixar passar la llum la fa més fresca a l’estiu.
Gramatge 850 g/m².

Lona amb sistema TWS

El sistema Thermo Wind Safe posseeix dues làmines de lona que creen una cambra d’aire estanca que aporta un alt nivell d’aïllament tèrmic i estabilització de l’estructura. És recomanable per a estructures lleugeres de gran format que suporten càrregues de vent o de neu. Disponible en translúcid o bé opac.

Tancaments laterals

Lona tèxtil translúcida o opaca sense aïllament

El sistema de tancament més econòmic pel que fa a temps d’instal·lació. Possibilitat de muntar unitats d’una peça que ofereixen gran resistència al vent i durabilitat. Gramatge 650 o 850 g/m².

Sandvitx

Panell rígid de doble xapa tipus sandvitx, compost per dues cares d’acer perfilat, prelacat i una ànima aïllant. Disponible en diferents gruixos en funció de les necessitats del projecte, i en diferents materials per tal de complir requeriments de resistència al foc.

Xapa simple grecada

Tancament mitjançant panells rígids de xapa simple prelacada. Perfil grecat de xapa d’alta qualitat conformat en fred 40/250, amplada útil 1.000 mm, greca 40 mm, gruix de 0,6 mm. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Productes relacionats de naus
industrials desmuntables

MAXI
SPACE

Naus industrials
desmuntables en acer

MÉS INFO

STEEL
SPACE

Naus prefabricades
metàl·liques

MÉS INFO

AIR
SPACE

Estructures desmuntables
per avions i aeroports

MÉS INFO

Publicacions recents
de naus industrials desmuntables

Necessites cobrir
un espai?

Explica’ns el teu projecte i
el nostre departament tècnic
es posarà en contacte amb tu
amb la màxima brevetat.

He llegit i accepto la política de privadesa.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: EMPRESES GRUP VALL

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.

Conservació de les dades:
Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: rgpd@grupvall.com.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.