SPORTSPACE
Pavellons esportius en
alumini, acer o fusta

cabecera

SPORTSPACE
Pavellons esportius en
alumini, acer o fusta

Els pavellons esportius Vall són la solució perfecta per cobrir una pista poliesportiva de forma puntual o permanent. Econòmics, resistents i fàcils de muntar, aquests pavellons desmuntables estan dissenyats amb alumini, acer o fusta sota el certificat EN13782 i EN1090. Permeten un enorme espai interior amb gran alçària lateral, la qual cosa permet la pràctica reglamentària d’activitats i competicions esportives de bàsquet, voleibol, futbol sala i bàdminton, etc. També és adequat per a actes socials, lúdics o culturals.

Un concepte innovador per a espais esportius

Els pavellons polivalents Vall compleixen les corresponents normatives de seguretat i medi ambient, igual que els criteris de seguretat, funcionalitat, habitabilitat, confort i manteniment vigent. Oferim un projecte de preu tancat sense desviaments pressupostaris.

AMPLADA:

10 – 40 m

ALÇÀRIA LATERAL:

3 – 6 m

MODULAR:

en 5 m

Podeu consultar-nos per a altres mides.

Pavellons esportius amb acabats de qualitat

Cobertes

Lona tèxtil translúcida sense aïllament

De fàcil instal·lació i amb resultats efectius. La seva fibra tèxtil deixa passar la llum, per tant millora la lluminositat de l’espai.
Gramatge 650 g/m².

Lona tèxtil opaca sense aïllament

El fet de no deixar passar la llum la fa més fresca a l’estiu.
Gramatge 850 g/m².

Lona amb sistema TWS

El sistema Thermo Wind Safe posseeix dues làmines de lona que creen una cambra d’aire estanca aportant un alt nivell d’aïllament tèrmic i estabilització de l’estructura. És recomanable per a estructures lleugeres de gran format que suporten càrregues de vent o de neu. Disponible en translúcid o bé opac.

Tancaments laterals

Lona tèxtil translúcida o opaca sense aïllament

El sistema de tancament més econòmic pel que fa a temps d’instal·lació. Possibilitat de muntar unitats d’una peça que ofereixen gran resistència al vent i durabilitat. Gramatge 650 o 850 g/m².

Sandvitx

Panell rígid de doble xapa tipus sandvitx, compost per dues cares d’acer perfilat, prelacat i una ànima aïllant. Disponible en diferents gruixos en funció de les necessitats del projecte, i en diferents materials per tal de complir requeriments de resistència al foc.

Xapa simple grecada

Tancament mitjançant panells rígids de xapa simple prelacada. Perfil grecat de xapa d’alta qualitat conformat en fred 40/250, amplada útil 1.000 mm, greca 40 mm, gruix de 0,6 mm. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Productes relacionats de
pavellons esportius desmuntables

ALU
SPACE

Naus industrials
desmuntables en alumini

MÉS INFO

ECO
SPACE

Carpes per a ús industrial
o carpes industrials

MÉS INFO

STEEL
SPACE

Naus prefabricades
metàl·liques

MÉS INFO

Publicacions recents de
pavellons esportius desmuntables

Necessites cobrir
un espai?

Explica’ns el teu projecte i
el nostre departament tècnic
es posarà en contacte amb tu
amb la màxima brevetat.

He llegit i accepto la política de privadesa.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: EMPRESES GRUP VALL

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.

Conservació de les dades:
Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: rgpd@grupvall.com.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.