AIRSPACE
Màxima seguretat per
a hangars per a avions

cabecera

AIRSPACE
Màxima seguretat per a hangars per a avion

El nostre equip d’enginyers altament qualificat, dissenya estructures metàl·liques per a hangars per a avions i estructures desmuntable de màxim rendiment sota la normativa EN13782 i EN1090 per a cobrir i conservar de la manera més òptima tot tipus d’avions i material d’aviació.

Màxima capacitat,

màxima eficiència

El nostre disseny d’estructures i cobertes per a hangars d’aviació compleix amb els màxims requisits de qualitat i normatives europees, i és l’opció més solvent del mercat per optimitzar els espais de manteniment i muntatge.

AMPLADA:

60 – 90 m

ALÇÀRIA LATERAL:

7 – 12 m

MODULAR:

en 5 m

Podeu consultar-nos per a altres mides.

Hangar de metall per a avions amb acabats de qualitat

Cobertes

Lona tèxtil translúcida sense aïllament

De fàcil instal·lació i amb resultats efectius. La seva fibra tèxtil deixa passar la llum, per tant millora la lluminositat de l’espai.
Gramatge 650 g/m².

Lona tèxtil opaca sense aïllament

El fet de no deixar passar la llum la fa més fresca a l’estiu.
Gramatge 850 g/m².

Lona amb sistema TWS

El sistema Thermo Wind Safe posseeix dues làmines de lona que creen una cambra d’aire estanca aportant un alt nivell d’aïllament tèrmic i estabilització de l’estructura. És recomanable per a estructures lleugeres de gran format que suporten càrregues de vent o de neu. Disponible en translúcid o bé opac.

Sostre rígid de panell sandvitx

Panell sandvitx de cares metàl·liques i nucli aïllant rígid. Amb un alt poder aïllant, les seves juntes estanques encadellades garanteixen l’estanquitat total de la coberta. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Sostre rígid de xapa simple

Perfil grecat de xapa d’acer d’alta qualitat, conformat en fred. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Sostre rígid de xapa simple amb làmina anticondensació

Perfil grecat de xapa d’acer d’alta qualitat, conformat en fred. Incorpora una làmina tèxtil a la cara inferior que absorbeix la condensació generada per la diferència tèrmica entre la cara interior i exterior. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Tancaments laterals

Lona tèxtil translúcida o opaca sense aïllament

El sistema de tancament més econòmic pel que fa a temps d’instal·lació. Possibilitat de muntar unitats d’una peça que ofereixen gran resistència al vent i durabilitat. Gramatge 650 o 850 g/m².

Sandvitx

Panell rígid de doble xapa tipus sandvitx, compost per dues cares d’acer perfilat, prelacat i una ànima aïllant. Disponible en diferents gruixos en funció de les necessitats del projecte, i en diferents materials per tal de complir requeriments de resistència al foc.

Xapa simple grecada

Tancament mitjançant panells rígids de xapa simple prelacada. Perfil grecat de xapa d’alta qualitat conformat en fred 40/250, amplada útil 1.000 mm, greca 40 mm, gruix de 0,6 mm. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Productes relacionats de
hangars per a avions

SPORT
SPACE

Pavellons esportius en alumini, acer o fusta

MÉS INFO

ALU
SPACE

Naus industrials
desmuntables en alumini

MÉS INFO

STEEL
SPACE

Naus industrials
prefabricades metàl·liques

MÉS INFO

Productes relacionats de
hangars per a avions

Necessites cobrir
un espai?

Explica’ns el teu projecte i el nostre
departament tècnic es posarà
en contacte amb tu amb la
màxima brevetat

He llegit i accepto la política de privadesa.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: EMPRESES GRUP VALL

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.

Conservació de les dades:
Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: rgpd@grupvall.com.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.