Notícies P-1

Naus Desmuntables i
Carpes Industrials

Guanya-li espai al teu terreny amb estructures desmuntables

Guanya-li espai al teu terreny amb estructures desmuntables: A vegades, guanyar operativitat en la teva nau industrial és només qüestió d’uns pocs metres més. I, la majoria de les vegades, ja disposes d’aquests metres al voltant del teu edifici, dins de la teva parcel·la. N’hi ha prou amb cobrir aquest terreny amb una estructura sòlida i ben aïllada per a aprofitar al màxim el teu espai construït.

Read more

AIRSPACE, hangars desmuntables per a avions: la solució en temps de crisi

AIRSPACE, hangars desmuntables per a avions: la solució en temps de crisi. la solució en temps de crisi: És agost, però els avions estan aparcats per centenars en pistes de rodatge i aterratge, zones de manteniment, estacionaments i tot tipus de zones operatives en els aeroports de tot el món.

Read more

Són realment eficients els sostres de lona de les naus industrials desmuntables?

Són realment eficients els sostres de lona de les naus desmuntables i carpes industrials? Els sostres compleixen amb la funció primordial de cobrir els espais i protegir el seu interior. Però també tenen un gran valor estructural: tanquen els esquelets dels edificis, els reforcen i els doten d’estabilitat.

Read more

On pots emmagatzemar l’excés d’estoc?

On pots emmagatzemar l’excés d’estoc: En els sectors de producció i fabricació és especialment important mantenir un flux equilibrat entre les quantitats que s’ofereixen i les que es demanden. A vegades, cal anar amb compte per a no produir molt més del que s’està venent. Però, altres vegades, s’ha de tenir previst un repunt en les comandes.

Read more

Naus industrials desmuntables grans i fortes per a créixer ràpid

Naus industrials desmuntables grans i fortes per a créixer ràpid: Si hi ha una companyia internacional a Espanya que entén de creixement, aquesta és Plastic Omnium. Una empresa familiar francesa que va arribar a Arévalo (Àvila) fa tres dècades, per a donar treball a 60 persones i que, en l’actualitat, compta amb 700 empleats només en aquesta localitat.

Read more

L’adaptació d’una nova filosofia constructiva

¿Sabías que los nuevos tiempos cada vez ponen más en valor la adaptación a los retos, circunstancias y necesidades? La construcción durante las últimas décadas ha innovado considerablemente y ha adoptado nuevas formas constructivas que tienen en cuenta tanto el entorno y el clima, como el espacio y las necesidades requeridas. En este artículo hablamos sobre el valor de la adaptación.

Read more