STEELSPACE
Naus prefabricades
metàl·liques

cabecera

STEELSPACE
Naus prefabricades
metàl·liques

Les nostres naus metàl·liques desmuntables d’acer són altament resistents i tenaços. La seva fabricació en kit agilita el muntatge, permet una ràpida implantació i elimina la necessitat de corts, mecanitzats o soldadures d’obra. Estan dissenyades per un equip altament qualificat d’enginyers, per a permetre un alt nivell de personalització, sota els certificats europeus EN1090 i EN13782 de fabricació, muntatge i posada en servei.

Solucions perdurables i indestructibles

Aptes per a tota mena d’activitat, concebudes per a mantenir atmosferes òptimes i cuidar de material delicat o sensible. La seva estructura d’acer i el seu robust revestiment la converteixen en una nau de gran qualitat, durada il·limitada i amb un baix cost de manteniment.

AMPLADA:

10 – 30 m

ALÇÀRIA LATERAL:

3 – 8 m

Podeu consultar-nos per a altres mides.

Naus prefabricades amb acabats de qualitat

Cobertes

Sostre multicapa aïllant

Perfil grecado de xapa d’acer d’alta qualitat, conformat en fred, amb rastreles de separació d’acer estructural. Incorpora un nucli aïllant tèrmic de llana de vidre i un revestiment de paper kraft altament resistent, en la seva cara inferior, que actua com a barrera de vapor.

Sostre rígid de panell sandvitx

Panell sandvitx de cares metàl·liques i nucli aïllant rígid. Amb un alt poder aïllant, les seves juntes estanques encadellades garanteixen l’estanquitat total de la coberta. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Sostre rígid de xapa simple

Perfil grecat de xapa d’acer d’alta qualitat, conformat en fred. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Sostre rígid de xapa simple amb làmina anticondensació

Perfil grecat de xapa d’acer d’alta qualitat, conformat en fred. Incorpora una làmina tèxtil a la cara inferior que absorbeix la condensació generada per la diferència tèrmica entre la cara interior i exterior. Disponible en diversos gruixos, recobriments i colors.

Tancaments laterals

Sistema multicapa aïllant

Perfil grecado de xapa d’acer d’alta qualitat, conformat en fred, amb rastreles de separació d’acer estructural. Incorpora un nucli aïllant tèrmic de llana de vidre i un revestiment de paper kraft altament resistent, en la seva cara inferior, que actua com a barrera de vapor.

Sandvitx

Panell rígid de doble xapa tipus sandvitx, compost per dues cares d’acer perfilat, prelacat i una ànima aïllant. Disponible en diferents gruixos en funció de les necessitats del projecte, i en diferents materials per tal de complir requeriments de resistència al foc.

Xapa simple grecada

Cerramiento mediante paneles rígidos de chapa simple prelacada. Perfil grecado de chapa de alta calidad conformado en frío 40/250, ancho útil 1000 mm, greca 40 mm, grosor de 0,6 mm. Disponible en diversos espesores, recubrimientos y colores.

Productes relacionats de naus
industrials prefabricades

MAXI
SPACE

Naus industrials desmuntables en acer

MÉS INFO

ECO
SPACE

Carpes per a ús industrial
o carpes industrials

MÉS INFO

AIR
SPACE

Estructures desmuntables
per avions i aeroports

MÉS INFO

Publicacions recents de naus
industrials prefabricades

Necessites cobrir
un espai?

Explica’ns el teu projecte i
el nostre departament tècnic
es posarà en contacte amb tu
amb la màxima brevetat.

He llegit i accepto la política de privadesa.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable del tractament: EMPRESES GRUP VALL

Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.

Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/a.

Conservació de les dades:
Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.

Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.

Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dades de contacte per a exercir els seus drets: rgpd@grupvall.com.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.