12 junio, 2017 Vall

SEGONA FASE COMPLETADA

Hem completat una àrea logística de 5.500 m² a Còrdova

Una multinacional del sector de begudes refrescants ens va confiar la seva nova plataforma logística per augmentar la seva capacitat d’emmagatzematge. La instal·lació es compon de 2 naus desmuntables tipus Alu Stock de 25 x 125 m i 25 x 95 m, ambdues amb sistema de sostre tèrmic tèxtil i panells de façana tipus sandvitx.

Addicionalment s’han subministrat les portes d’accés per a carretó d’obertura ràpida, així com les portes de personal reglamentàries i també la instal·lació elèctrica de la il·luminació.

Tot el projecte ha estat guiat a través la nostra oficina tècnica donant els paràmetres per a la realització de l’obra necessària per implantar les naus desmuntables, dimensionament de llosa de formigó, desaigües, etc.

Un cop més, hem dut a terme un projecte complet, clau en el pany, d’una instal·lació flexible en un espai de temps curt.

A GrupVall,donem la garantia de 30 anys d’experiència en les nostres estructures desmuntables instal·lades per a projectes d’un ús a molt llarg termini a un cost competitiu: són garantia de qualitat i seguretat.