19 octubre, 2020 Vall

Punts d’exposició i venda a identitat corporativa

Punts d’exposició i venda amb identitat corporativa: Poques vegades, quan la gent pensa en un edifici visualment corporatiu s’imagina una nau industrial desmuntable.

Els edificis amb identitat corporativa solen imaginar-se com a imponents obres d’arquitectura convencional, repletes d’elements arquitectònics innovadors.

Però això, normalment, només sol aplicar a les seus centrals de les grans corporacions. Moltes empreses necessiten d’un ampli ventall d’edificis per a poder produir, gestionar, distribuir i promoure els seus serveis o productes. D’aquests establiments, els dedicats a la producció i la distribució no solen necessitar grans senyals corporatius. No obstant això, els punts d’exposició i venda de productes (i fins i tot els administratius) sí que solen merèixer una mica més d’atenció estètica. Una visual que convidi ja, des de l’exterior, a entrar i gaudir del que guarda en el seu interior.

punts exposició indentitat corporativa

Un bon exemple d’aquesta mena de companyies serien les del sector automobilístic

Manegen un producte gran i costós, que requereix d’una mena d’espai molt concret per a ser exposat: ampli, diàfan, amb grans accessos i aparadors. Fàcil de netejar, ben ventilat i acollidor. A vegades, aquests edificis necessiten acabats que transmetin prestigi, qualitat, fins i tot luxe. Altres vegades, es requereixen materials que ofereixin robustesa i comoditat. En algunes ocasions, fins i tot, precisen d’algun element arquitectònic que es relacioni amb la marca, com una enorme marquesina ondulada o una estructura genuïna com podria ser un edifici circular. I el que sí que necessiten pràcticament sempre és un ús específic dels colors i els materials en el seu revestiment. Elements decoratius que es relacionin amb la marca i logotips de gran grandària en les seves façanes.

En VALL hem desenvolupat nombroses naus industrials desmuntables per al seu ús com a centres d’exposició, venda, recintes firals i mercats provisionals.

I el repte d’aquests espais sempre ha estat trobar aquesta peculiaritat estètica que precisa cada projecte. Ja que, a nivell funcional, amb les nostres naus es cobreixen totes les exigències, requeriments i normatives.

banner-ecospace

Per a complir amb les necessitats estètiques, el més important és entendre al client i el valor de la seva marca.

En VALL, a més, sumem l’atenció pel detall, una àmplia gamma de solucions fabricades ad hoc i l’experiència que hem adquirit al llarg dels anys, incloent nous materials, nous elements, noves solucions i nous acabats. Ampliant les possibilitats de les naus industrials desmuntables, des del purament funcional a l’estèticament imponent.

punts exposició indentitat corporativa

A més, el reduït cost d’aquesta mena d’edificis, la seva facilitat i velocitat de construcció i manteniment, i la possibilitat de desmuntar-los, traslladar-los, vendre’ls o, fins i tot, deixar de llogar-los quan ja no els hi necessita, els converteixen en una opció ideal per al sector de les vendes i les exposicions, tan canviant i dinàmic.

Per això, en VALL posem a la disposició dels nostres clients tota la nostra capacitat de recerca, desenvolupament, fabricació i muntatge: perquè qualsevol projecte que s’imagini es pugui materialitzar.