26 junio, 2017 Vall

NAUS, PAVELLONS I CARPES INDUSTRIALS DESMUNTABLES EN KIT.

NAVE DESMONTABLE KIT

 

Virtualment es podria reconèixer com a desmuntable qualsevol estructura/nau d’acer o fins i tot també les de formigó prefabricat, ja que totes aquestes són susceptibles d’ésser desmuntades i en part, el seu material reaprofitat. Però, què hi ha darrere i com entenem a Vall el concepte deau o pavelló desmuntable tipus KIT??

Els nostres sistemes KIT

Estan pensats i desenvolupats per simplificar els processos de muntatge i desmuntatge (si es requereix en un futur) així com els requeriments necessaris per al seu muntatge i la seva posada en funcionament en menys temps.

Els nostres sistemes tipus KIT

Es lliuren al lloc d’instal·lació com un moble tipus IKEA, és a dir, arriben amb tots els seus components per al seu acoblament sense necessitat de treballs de taller en el procés d’instal·lació. Un equip humà mitjanament familiaritzat en muntatge d’elements mecànics podria dur a terme, seguint els plànols subministrats, la instal·lació sense gran dificultat.

Bàsicament amb eines de mà simples, tota l’estructura es pot muntar i acabar i tan sols amb l’ajuda d’elements d’elevació per sostenir i moure els pesos dels elements o per situar els operaris a les altures necessàries per dur a terme la instal·lació dels elements propis de la nau o del pavelló.

Malgrat que ens referim a sistemes que poden cobrir espais molt grans, la solució està pensada perquè sigui senzill i fàcil d’instal·lar.
Si esteu pensant en una nau, un pavelló o bé una carpa industrial, recordeu que hi ha sistemes que poden ajudar-vos i podreu disposar d’un espai cobert de forma ràpida, senzilla i també econòmica. Per això us convidem a descobrir la nostra gamma de cobertes desmuntables en KIT que a més poden estar disponibles en lloguer.
Si disposeu del terreny, nosaltres disposem de la nau adequada per a les vostres necessitats.