13 septiembre, 2017 Vall

QUÈ PUC FER SI EL TERRENY ÉS LLOGAT I NECESSITO UNES NAUS INDUSTRIALS O UNS MAGATZEMS LOGÍSTICS ADDICIONALS?

nave industrial desmontable 16 x 46 x 6Terreny llogat i necessitat d’emmagatzematge temporal

Sovint ens trobem amb empreses que estan situades en un terreny llogat i necessiten unes NAUS INDUSTRIALS o uns MAGATZEMS LOGÍSTICS ADDICIONALS. Aquesta operativa sol estar lligada a reduir les inversions en actius i aprofitar l’ús i rendibilitat dels costos operatius, ja sigui en projectes temporals o bé per disposar de la màxima flexibilitat.

 

Aquesta situació ofereix certs avantatges però també alguns inconvenients, ja que difícilment es troben espais amb els magatzems i edificis adequats a la necessitat particular de l’activitat que s’ha de desenvolupar.

nave industrial desmontable de 11 x 12 x 6 en terreno alquilado

Aquest és el cas de Sika AG a la seva planta de Bahrein,  que ja no disposava de més espai cobert per a les seves necessitats de logística de la planta. A més, el terreny on la fàbrica està situada no disposava d’espai diàfan de grans dimensions per a unes NAUS INDUSTRIALS, de manera que va sorgir la pregunta:

Com podem disposar d’uns MAGATZEMS LOGÍSTICS ADDICIONALS en un terreny llogat que no és de la nostra propietat i quan, a més, i a causa de la conjuntura del país, probablement en uns anys ja no ens calgui disposar de magatzems que ara ens són imprescindibles?

L’opció era implementar naus industrials desmuntables a fi de disposar dels MAGATZEMS LOGÍSTICS necessaris, i aquestes havien de ser de mides adequades als espais disponibles en la planta.

mapa bahrein

Sika AG va contactar amb nosaltres per cercar solucions, nosaltres els vam proposar la implementació de 3 naus desmuntables de la gamma Alu-Stock adequades a la situació d’espai diàfan disponible.

El nostre departament tècnic va dissenyar les NAUS INDUSTRIALS desmuntables, ens vam desplaçar a la fàbrica a Bahrain a fi de comprovar mides i condicions d’implantació i, en un període inferior a 4 mesos, la fàbrica de Sika disposava dels MAGATZEMS LOGÍSTICS ADDICIONALS necessaris per continuar la seva activitat prevista amb més flexibilitat i a un cost inferior a les solucions tradicionals.

nave industrial desmontable 13 x 25 x 6

 

Vam desplaçar un equip propi per realitzar i sobretot garantir la qualitat del muntatge i reduir també el termini d’execució del muntatge.

 

Resultat:

Augment de l’espai cobert amb NAUS INDUSTRIALS executat en un espai de temps curt i una inversió rendible amb la màxima flexibilitat.

Les NAUS INDUSTRIALS desmuntables Maxi Stock, Alu Stock i les carpes industrials Eco Stock optimitzen els recursos disponibles per ajudar-vos a rendibilitzar la vostra activitat industrial o comercial.