18 junio, 2020 Roger Vall

Naus industrials desmuntables que ajuden al creixement

Naus industrials desmuntables que ajuden al creixement: La situació d’emergència sanitària que acabem de viure amb el COVD-19, ha posat en valor els recursos i productes més bàsics del nostre cicle de consum.

Segurament, el paper higiènic hagi estat el gran protagonista d’aquests primers dies de confinament. Però un altre material, també produït amb cel·lulosa, ha agafat el relleu en el mitjà termini: el cartó.

El cartó és necessari

El cartó és necessari per a la distribució de productes alimentosos, farmacèutics i d’higiene, precisament, els productes més bàsics en època de confinament. I des del principi de la pandèmia, fabricants i associacions del sector van assumir la responsabilitat de continuar funcionant per a garantir la distribució de materials i productes essencials.

Naus industrials desmuntables que ajuden

Les vendes en el sector del cartó ja portaven un progrés ascendent en 2019. Les compres online han fet molt en aquest sentit. Ara, amb el confinament, aquest tipus de consum s’ha disparat, així com el consum de productes relacionats amb la salut i la higiene que, per norma general, s’empaqueten en caixes.

Tal ha estat l’augment en el sector del cartó que el fabricant espanyol ProCarton ha hagut d’ampliar els seus espais de magatzematge a Arganda del Rey, Madrid, amb 2 naus industrials desmuntables model AluSpace de VALL.

Cobreix les necessitats temporals

En aquest context, podríem entendre l’adquisició de naus industrials desmuntables com un recurs temporal per a cobrir les necessitats que puntualment s’han generat en aquesta situació. No obstant això, no es preveuen grans canvis en els nous hàbits de consum de la societat. Els productes d’higiene i sanitaris continuaran tenint gran rellevància, almenys, durant l’any vinent. I el comerç electrònic s’ha assentat com una via segura per a comprar.

banner-AluSpace

De fet, les 2 noves naus AluSpace adquirides per ProCarton només són una ampliació d’altres dues naus industrials desmuntables VALL, que la cartonera ja posseeix.

Perquè les naus industrials desmuntables poden desmantellar-se si deixen de ser necessàries.

Fins i tot, poden reduir-se de grandària si la demanda descendeix. Però, sobretot, perquè són una opció econòmica, altament eficient per al magatzematge del cartó. Són àmplies, diàfanes, aprofiten l’espai al màxim per a manejar vehicles de càrrega en el seu interior. Estan perfectament aïllades, mantenen una atmosfera estanc idònia per a la conservació del cartó. A més, en aquest cas concret, la coberta traslluïda fa possible treballar en aquests espais sense necessitat d’instal·lar il·luminació elèctrica, amb el conseqüent estalvi que comporta.

Naus industrials desmuntables que ajuden

Estalvi, eficiència, seguretat i confort són les pautes que en VALL hem aplicat per a la conservació del material en la indústria del cartó. I continuarem treballant des de la recerca i el desenvolupament per a cobrir totes les necessitats dels nostres clients. Sigui com sigui el seu sector o el seu repte.

Naus industrials desmuntables que ajuden