3 julio, 2020 Carles Vall

Naus industrials desmuntables grans i fortes per a créixer ràpid

Naus industrials desmuntables grans i fortes per a créixer ràpid: Si hi ha una companyia internacional a Espanya que entén de creixement, aquesta és Plastic Omnium. Una empresa familiar francesa que va arribar a Arévalo (Àvila) fa tres dècades, per a donar treball a 60 persones i que, en l’actualitat, compta amb 700 empleats només en aquesta localitat.

Aquesta empresa especialitzada en peces per a automòbils, segurament, deu el seu gran èxit internacional a la gran inversió que dedica a I+D i a la transformació tecnològica de les seves fàbriques cap a la nova indústria 4.0.

Naus industrials desmuntables grans

Qualitat, innovació i tecnologia</5>

Complir amb els requisits de qualitat, innovació i tecnologia d’una empresa d’aquestes característiques pot arribar a ser tot un repte. Per això, en VALL hem seguit el nostre procediment habitual d’exigència tècnica i qualitat, a l’hora d’executar el projecte d’ampliació del seu parc industrial en Arévalo.

La contribució de VALL a Plastic Omnium és una nau MaxiSpace de 4.000 m², totalment diàfana, que es convertirà en una gran fàbrica d’equipaments exteriors per a automòbils.

banner MaxiSpace

El seu doble coberta de lona amb cambra d’aire estanca, lleugerament pressuritzada, la fa fortament resistent al vent, les precipitacions i els canvis de temperatura. Però, a més, s’han reforçat totes les unions de la coberta amb solapes. I els tancaments de xapa (prelacada externa i galvanitzada interna) han estat caragolats a les corretges laterals i a l’escopidor arran de terra. Mesures, les dues, executades per a garantir l’absoluta estanquitat de l’espai interior, que garanteixi la comoditat i la seguretat de tot l’equip humà, el material de treball, la maquinària i el producte final que es fabriqui.

Execució en temps rècord

Aquesta nau de model MaxiSpace suposa un creixement molt rellevant de les instal·lacions de Plastic Omnium en Arévalo. Un projecte tan gran i tan resistent com aquest solo podia executar-se en temps rècord amb una nau industrial desmuntable d’acer. En tan sols 3 mesos s’ha procedit a la seva fabricació i instal·lació completa, inclosos els 3 molls de càrrega personalitzats, tots els accessos industrials i d’emergència, i la instal·lació d’un sistema complet de recollida i canalització d’aigua.

Naus industrials desmuntables grans

El mercat automobilístic és altament competitiu i evolutiu, i no és rar que la producció baixi o augmenti en funció del mercat i la competència. Per aquesta raó, en VALL posem al servei dels nostres clients l’opció de gaudir de les nostres naus en la modalitat de lloguer.

El nostre compromís

En el nostre compromís per ajudar les empreses a créixer i decréixer ràpidament, a millorar la seva eficiència i disminuir els seus costos de producció, VALL participa en el nou projecte de Plastic Omnium com a proveïdor arrendador, oferint totes les garanties exigibles i els manteniments necessaris, perquè la producció de la fabricadora francesa a Espanya continuï sent altament rendible.

Naus industrials desmuntables grans