22 septiembre, 2020 Carles Vall

Guanya-li espai al teu terreny amb estructures desmuntables

Guanya-li espai al teu terreny amb estructures desmuntables: A vegades, guanyar operativitat en la teva nau industrial és només qüestió d’uns pocs metres més. I, la majoria de les vegades, ja disposes d’aquests metres al voltant del teu edifici, dins de la teva parcel·la. N’hi ha prou amb cobrir aquest terreny amb una estructura sòlida i ben aïllada per a aprofitar al màxim el teu espai construït.

Tal vegada, aquest espai extra podria ser el magatzem que alliberi metres de la teva nau. També podria convertir-se en un moll de càrrega cobert que protegeixi el teu material o producte en el moment de preparar-se per al seu trasllat. O, fins i tot, podria ser una sala diferenciada per a fer tasques independents; com una sala freda per a rebosteria, un laboratori d’I+D, l’àrea de neteja o una oficina.

Gánale espacio a tu terreno con una estructura desmontable

Estructures completament segellades per a ampliar

Per a aquesta mena d’ampliacions, tant si es tracta d’una ampliació permanent com a temporal, en VALL desenvolupem estructures que s’ancoren perfectament a l’edifici principal, quedant completament segellades i canalitzant les aigües pluvials cap al sòl.

Aprofita el màxim espai disponible

A l’ésser una estructura acoblada a l’edifici principal, s’aprofita al màxim l’espai disponible i s’aprofita la mateixa xarxa elèctrica, si es necessités. Si, a més, triem els revestiments més robustos i aïllants, podem obtenir un espai perfectament condicionat i climatitzat per al desenvolupament de labors específiques o delicades.

Quan, únicament, es necessita un espai cobert on fer tasques a l’aire lliure sense quedar exposat a les precipitacions, aquestes estructures desmuntables poden instal·lar-se a manera de carpes. Es creen, així, espais perfectes per a aparcar i netejar vehicles, emmagatzemar material que no necessiti cures especials, realitzar càrregues i descàrregues i, fins i tot, com a via de trànsit per a carretons i elevadors en centres logístics que desitgen ampliar el seu espai de magatzematge.

Gánale espacio a tu terreno con una estructura desmontable

Estructures desmuntables i els seus avantatges

El gran avantatge de realitzar aquestes ampliacions amb estructures desmuntables és la possibilitat d’obtenir les mateixes prestacions necessàries, que t’ofereixen les construccions convencionals, per un cost molt menor i en un temps molt inferior.

Eficient, resistent i aïllament

Però perquè la teva ampliació sigui eficient i compti amb la resistència i l’aïllament que realment necessites, no sols has de buscar a una bona empresa executora. També has de comptar amb el correcte assessorament. Així és com treballem en VALL. Avaluem les necessitats i expectatives de cada client, les condicions meteorològiques i vents predominants, i l’estat de cada terreny. Sobre la base de la nostra experiència prèvia, oferirem un pla personalitzat d’ampliació que optimitzi temps i cost de producció, cobrint, al mateix temps, tots els requeriments del client.

Gánale espacio a tu terreno con una estructura desmontable

A més, som fabricadors. Nosaltres mateixos produïm i instal·lem les nostres estructures desmuntables d’alta qualitat. Sabem perfectament què oferim als nostres clients i, per això, en VALL podem garantir les màximes prestacions al millor preu.

Vall proyecto ITER con nave Maxispace