19 septiembre, 2018 Vall

Necessito una nau industrial per a la meva empresa, per on començo?

Si la vostra empresa és de nova creació, canvia la ubicació o heu d’ampliar-la i, com a conseqüència, necessiteu una nau industrial, hi ha diverses coses que us caldria tenir en compte. Nosaltres us ajudem a la posada en marxa amb aquests consells pràctics.

 • En primer lloc, informeu-vos sobre les normatives municipals. Habitualment, les naus desmuntables no requereixen fonamentació ni taxa d’edificabilitat i no paguen impostos relacionats amb béns immobles (IBI). Amb les tradicionals d’obra sí que cal.
 • Calculeu les dimensions necessàries que hauria de tenir la nau. Les naus desmuntables modulars poden tenir un pòrtic de 10 a 60 m i longituds il·limitades mitjançant trams de 5 m.
 • Escolliu un lloc que tingui fàcil accés per a la circulació de camions i automòbils1
 • Assegureu-vos que arriben els subministraments (llum, aigua, etc.) a la zona. Les estructures desmuntables estalvien electricitat si es complementen amb el sostre tèrmic translúcid que permet treballar amb llum natural al llarg del dia.
 • Feu un càlcul de la vostra inversió sense oblidar res per tal d’evitar sorpreses d’última hora. En relació amb les naus industrials prefabricades desmuntables, les nostres naus difícilment generen desviacions pressupostàries, són sòlides, fàcils de muntar, reubicables, innovadores i sense requeriments de fonamentació. Una solució econòmica, ja que són fàcils de climatitzar i estalvien electricitat.
 • Penseu quins serveis hauria de tenir: il·luminació, aigua, alarma, sortides d’emergència, molls de càrrega, etc.…3
  4
 • Informeu-vos de condicions climàtiques del lloc. El sistema de les nostres naus desmuntables consisteix en una doble lona termo-antivent que actua com a sistema estabilitzador de les naus, que aconsegueix que la nau es mantingui immòbil fins i tot en condicions climàtiques adverses (situacions de vent molt fort)..
 • De quant temps disposeu per a la posada en marxa? Les naus desmuntables tenen l’avantatge que, en funció de la grandària, el temps de muntatge va des de 2 fins a 30 dies, mentre que en una de convencional el procés és molt més llarg.
 • Compareu preus, temps de muntatge, capacitat d’ampliar, permisos, etc. entre naus convencionals d’obra i naus industrials desmuntables.
 • Finalment, si el terreny és de lloguer, tingueu en compte que el millor és disposar d’estructures que es puguin reubicar, ja que així podreu recuperar la inversió realitzada. Una altra opció és llogar directament des del principi una de les nostres naus desmuntables. Econòmicament, sempre és la millor opció per rendibilitzar el vostre negoci.

En conclusió, abans de prendre la decisió d’emprendre un nou projecte tan important com aquest, preneu-vos s un temps buscant i comparant, ja sigui cercant informació a internet o consultant professionals del sector.

5

Vall us ofereix solucions que us permetran disposar d’espai cobert de forma ràpida i efectiva en la modalitat contractual que més li convingui a la vostra empresa, ja sigui en règim de lloguer, de rènting o de venda directa.

Som una empresa pionera en la fabricació d’estructures desmuntables com carpes industrials, naus industrials, pavellons esportius, hangars, etc. Ens adaptem a les circumstàncies del terreny i a les normatives de cada país.

A Vall, no ens posem límits, el nostre gran equip d’enginyers treballa per poder oferir el que cada client necessita. Per tant, podem donar solucions a gairebé qualsevol situació oferint una garantia de seguretat. Els materials que utilitzem estan fabricats a Europa seguint els controls de seguretat més estrictes.

Ens dediquem a la venda i lloguer de naus industrials desmuntables, carpes, pavellons esportius desmuntables, etc., amb més de 30 anys d’experiència en la fabricació i instal·lació d’aquests.

Duem a terme tota mena de treballs gràcies a la tasca dels nostres professionals coordinats en els diferents departaments que formen l’equip Vall: enginyeria, administració, logística, producció, compres, comercial i muntatge.

Necessiteu un pressupost? El nostre departament comercial us pot assessorar i enviar-vos una oferta sense compromís.