18 julio, 2017 Vall

MAGATZEM DESMUNTABLE ALU STOCK 40/7, MAXI ESPAI

Magatzems desmuntables. Completem la instal·lació de la primera fase.

Un gran projecte de magatzems desmuntables, en concret una nau industrial desmuntable de 40 m d’amplada lliure, 85 m de llargada i 7 m d’alçària interior, una nau Alu Stock 40/7 amb estructura d’alumini, coberta tèxtil tèrmica i panells de 60 mm de llana de roca, amb un gran nivell d’aïllament tèrmic. La instal·lació completa consta d’instal·lació d’il·luminació, les corresponents portes tant per als vianants com industrials ràpides, 1 mòdul d’oficines i banys, una marquesina per a la càrrega i descàrrega de camions, les corresponents proteccions interiors perimetrals i els elements contra incendis sol·licitats, 3.400 m² clau en el pany en 30 dies.

Aquest projecte és part d’un projecte total de magatzems desmuntables de 9.220 m², tots ells amb les seves instal·lacions addicionals igual que en el projecte fase 1 descrit.

proyecto automoción

Aquestes instal·lacions es realitzen per a un conegut fabricant d’automòbils capdavanter a Espanya i França, en una de les seves fabriques al centre d’Espanya, al grup d’empreses del qual Vall li ha estat subministrant magatzems desmuntables i
carpes industrials
  més de 15 anys, aquest fet demostra la confiança que els nostres clients dipositen en la nostra empresa. Aquesta confiança ens obliga dia a dia a treballar amb il·lusió i compromís per seguir-la guanyant en cada nou projecte que se’ns ofereix.

Vall disposa d’una àmplia gamma de perfils d’alumini que, en la gammaestructures desmuntables Alu Stock, ens permet oferir magatzems desmuntables de gran format, que permeten al client disposar d’un espai cobert sense obstacles, des d’amplades de 10 m fins a 40 m de pòrtic lliure i així optimitzar l’espai disponible on muntar les nostres estructures industrials.

Si disposeu de terreny, nosaltres disposem de la coberta adequada per al vostre negoci.

Consulteu-nos.