12 junio, 2017 Vall

GRUP ANTOLÍN NAU DESMUNTABLE

Nau desmuntable

El Grup Antolín instal·la a la seva planta d’O Porriño una nau desmuntable Alu Stock per tal d’ampliar la seva capacitat d’emmagatzematge..

Les dimensions de la  nau són 15 x 34 x 5 m.

La flexibilitat que aporten les nostres naus desmuntables les converteix en solucions adequades per solucionar la falta d’espai cobert en ampliacions o en projectes concrets d’augment de producció.

En aquest cas en particular, a més, la nau desmuntable instal·lada en aquest cas en règim de lloguer s’ha adaptat a les particularitats del terreny i a les dimensions d’espai existent, això ha implicat realitzar un estudi topogràfic del terreny i adaptar la nau desmuntable als diferents nivells que el sòl oferia i adequar la dimensió modular estàndard a un mòdul especial i així aprofitar al màxim l’espai disponible.

Interior de la nau desmuntable:

El dep. El dep. tècnic va dur a terme les modificacions pertinents de les diferents altures dels pilars de l’estructura així com la dimensió del mòdul especial perquè la seva instal·lació sigui la més adequada.

A Vall oferim la possibilitat d’adaptar les nostres estructures desmuntables en venda però també en opció de lloguer als requeriments particulars dels nostres clients oferint un servei clau en el pany sense necessitat d’inversions costoses.