17 noviembre, 2017 Vall

ESPAI D’EMMAGATZEMATGE

 

nave de almacenaje desmontable

Creix el vostre volum de negocii necessiteu espai d’emmagatzematge?

 

Aquesta empresa del sector del cartró al País Valencià, per cobrir les seves necessitats d’estoc, ha anat ampliant els seus magatzems.

 

besoin d'espace d'estockage? CARTONATGES La versatilitat del nostre sistema ha permès a aquesta empresa del sector del paper/cartró créixer de forma ràpida, còmoda i econòmica. En tres fases s’han anat instal·lant diferents naus desmuntables del sistema Alu-Stock comunicades entre si i connectades a les instal·lacions inicials de l’empresa.

Primer va ser amb una nau industrial desmuntable d’alumini (ALU-STOCK) d’11m x 15m que comunica amb una altra de 30m x 55m + 5m de marquesina, i aquesta, al seu torn comunica amb una altra de les mateixes dimensions.
Un any després van necessitar tornar a ampliar amb dues naus més (ALU-STOCK) de 30m x 50m + 5m de marquesina en una d’aquestes naus.

espacio de almacenaje

Aquestes 4 naus adjacents estan totes comunicades entre elles i, gràcies a la primera d’11×15, també comuniquen amb la resta de les instal·lacions.

El nostre sistema ha facilitat la tasca de donar suport al creixement d’aquesta empresa ja que el procés d’instal·lació ha estat sempre espectacularment ràpid i en cap cas ha interferit a l’activitat diària.

Si també us trobeu amb aquest problema, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem a trobar la solució a la vostra mida.