19 agosto, 2020 Carles Vall

AIRSPACE, hangars desmuntables per a avions: la solució en temps de crisi

AIRSPACE, hangars desmuntables per a avions: la solució en temps de crisi. la solució en temps de crisi: És agost, però els avions estan aparcats per centenars en pistes de rodatge i aterratge, zones de manteniment, estacionaments i tot tipus de zones operatives en els aeroports de tot el món.

Són les conseqüències de les restriccions a la mobilitat en la crisi del COVID-19. Aeroports com el de Frankfurt, el més gran d’Alemanya, són ara aparcaments per a companyies aèries com Lufthansa o Condor. I les previsions de vols a operar en les pròximes setmanes són encara pitjors.

Gánale espacio a tu terreno con una estructura desmontable

Falta d’espai

Se estima que el verano que viene sea muy diferente a este. Tal vez no igual que el verano del año anterior, pero sí mucho mejor que este árido 2020. Pero, de momento, todos esos aviones están quedando aparcados a la intemperie por falta de espacio. Expuestos a unas condiciones climáticas que empeorarán según se acerque el invierno.

La crisi més greu

No existeixen grans ni excel·lents solucions per a una situació així. Sens dubte, està sent la crisi més greu del sector aeronàutic, de tota la seva història. Però aquests avions necessiten estar protegits o el cost de tornar a posar-los en l’aire podria ser altíssim.

La millor solució: Hangar desmuntable

La millor solució passa per l’hangar desmuntable. Un hangar metàl·lic que s’aixeca fàcil i ràpidament sobre qualsevol terreny, i ofereix total protecció enfront del vent, la pluja, la neu i, fins i tot, el fred, la calor o la humitat.

banner-Airspace

En VALL, de fet, construïm hangars en els quals podrien cabre diversos avions. Amb la qual cosa, unes poques construccions podrien donar recer a totes les naus d’un únic aeroport.

Gánale espacio a tu terreno con una estructura desmontable

Estructures totalment diàfans

A més, la propietat modular d’aquesta mena d’hangars desmuntables fa possible crear estructures totalment diàfanes de diversos quilòmetres de longitud. Amb una única construcció es podria cobrir una pista d’enlairament sencera, totalment aïllant, estanca i resistent a condicions meteorològiques adverses.

Hangar d’alumini o d’acer

Aquests hangars poden ser d’alumini. Uns espais que s’aixequen en temps híper reduïts, a un cost molt baix i amb la capacitat d’adaptar-se a qualsevol mena de terreny o circumstància.

Sin embargo, si se necesita un hangar especialmente amplio, en longitud, amplitud y altura, completamente diáfano, y con una resistencia especialmente alta, lo ideal sería un hangar desmontable de acero . Sus propiedades estructurales lo convierten en una nave desmontable que bien podría usarse de manera permanente. Aunque, por supuesto, como todos los hangares desmontables, este tipo de construcción también puede desarmarse, trasladarse o redimensionarse para adaptarse a las nuevas necesidades del sector de la aviación que puedan surgir, en adelante.

Des de VALL continuarem treballant per a aportar solucions que s’apliquin cada vegada més ràpid, amb més prestacions i al menor cost possible. Perquè els nostres clients superin amb més facilitat els temps de crisis.

Vall proyecto ITER con nave Maxispace